Word Travion Topper

Werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf in een branche die booming is met enthousiaste en professionele collega’s? Bij ons krijg je ondersteuning en motiveren we collega’s om te leren en te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Tevens is plezier op het werk bij ons een belangrijke pijler. Er is elke dag een uitgebreide lunch, een gezellige VrijMiBo en meerdere kleine en grote evenementen door het jaar heen.

Work @ Travion

Werk in één team met hetzelfde doel en met ruimte voor persoonlijkheid en collegialiteit.

Travion IT Distribution is al meer dan 20 jaar een succesvol en snelgroeiende voorraadhoudende distributeur van hardware van vele bekende A-merken in de ICT-branche, met het hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Onze doelgroep zijn resellers en distributeurs in heel Europa.

Ons bedrijf bestaat uit commerciële, administratieve, logistieke en strategische medewerkers, die als geen ander in staat zijn de wens van de klant te vertalen naar een passende oplossing.

Qua bedrijfscultuur heerst een informele sfeer, houden we de lijntjes zijn kort en we gaan net iets verder voor onze werknemers. Zo hebben we elke dag een uitgebreide verzorgde lunch, vermaak in de kantine zoals een tafeltennistafel, een fanatiek potje tafelvoetbal en sim-racen. Er zijn het hele jaar door personeels-events, vrijmibo’s en worden aan het einde van het jaar medewerkers gewaardeerd met uitgebreide kerstpakketten. Er wordt gekeken naar waar jij goed in bent en waar je in kunt groeien en is er mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Sfeer proeven kun je natuurlijk alleen écht als je langskomt, maar om alvast een impressie te krijgen bekijk onze bedrijfsfilm en LinkedIn-pagina.

Ben je gedreven, goed in wat je doet en heb je passie en affiniteit met ICT? Dan pas je misschien wel eens in ons team! Kijk hieronder voor de vacatures die momenteel beschikbaar zijn. Je mag natuurlijk ook een open sollicitatie doen, we staan altijd open voor een gesprek!

Vacatures

Accountmanager Benelux
Wij zijn op zoek naar verkooptalent!
Bekijk
Afstudeerstage Commercieel
Wil jij ons Travion Toppers team komen versterken?
Bekijk
Open Sollicitatie
Deze vacature is bedoeld voor Open Sollicitaties. Wil je een open sollicitatie aan ons sturen, open dan deze vacature en druk op de knop SOLLICITEREN.
Bekijk