APPLE

APPLE

Apple Inc. Is een Amerikaans technologiebedrijf dat is gevestigd in Cupertino, California. Ze ontwerpen, ontwikkelen en verkopen consumentenelektronica, computersoftware en online diensten. Sinds de oprichting in 1976 is Apple uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld.

  New retail and NOB Refurb
Garantie via Travion
Garantieduur 1 jaar carry-in
Uitleg voor garantie en support kunt u direct contact opnemen met Travion voor garantie en support bij refurbished Apple producten kunt u direct contact opnemen met Travion
Details Uitzondering hier zijn wireless Airpods. Hierbij verloopt de garantie en support direct via Apple. Refurbished Iphones: 1 jaar carry in, met beperkte garantie op de accu. Bij levering moet de accu voor minimaal 80% oplaadbaar zijn. Wanneer de accu binnen het jaar niet meer op te laden is tot 70%, wordt dit onder garantie opgelost. Voor alle overige refurbished Apple producten geldt 90 dagen garantie.
Garantie fabrikant
Contact fabrikant
Website fabrikant Apple website
Vereist Travion factuurnummer, serienummer en een duidelijke probleemomschrijving
Dead On Arrival (DOA)
RMA Travion Een RMA aanvragen kan wanneer u ingelogd bent op onze website. Heeft u nog geen login? Vraag deze aan bij RMA@travion.nl of uw Travion contactpersoon.
Contact Travion Travion contactgegevens: Emailadres: RMA@travion.nl. Algemeen tel: 0031 (0) 24 357 88 22 Retouradres: Travion, Bijsterhuizen 12-21, 6546AV, Nijmegen, Nederland. (onder vermelding van het door ons toegekende Travion RMA-nummer).
Disclaimer Het doel vanuit Travion is om u te voorzien van correcte en actuele informatie. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en/of actueel is. Om deze redenen kunnen er aan de informatie op de pagina's van onze website geen rechten worden ontleend. Travion aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Productcondities

Nieuw, refurb, renew, spare

Onze focus ligt op de levering van New Retail producten. Het kan echter voorkomen dat u gebruik wenst te maken van een afwijkende conditie. Mogelijk is dit zelfs de enige leverconditie voor een specifiek product.

NIEUW RETAIL
Het product is nieuw in doos met de volledige fabrieksgarantie. Artikelen in de webshop zonder speciale vermelding, zijn nieuw retail.

BULK/NOB (New Open Box)
Ongebruikte (nieuwe) producten waarvan de doos geopend of beschadigd is geweest. Betreft retour gezonden artikelen of artikelen die zijn omverpakt in een bulkdoos. In de webshop te herkennen aan het label [BULK] of [NOB].

REFURB (Refurbished, used, pulled, gebruikt, ex-demo)
Producten die gebruikt, gecontroleerd en getest zijn. De artikelen worden geleverd met 90 dagen garantie. In de webshop te herkennen aan het label [REFURB].

RENEW (Alleen HP)
Producten uit het HP Renew Programma (officieel programma van HP) zijn producten die merendeels afkomstig zijn uit fabrieksoverschotten, HP democentra en Channel returns. Uiteraard met de originele en volledige HP fabrieksgarantie. In de shop te herkennen aan [HP RENEW] in de omschrijving. Lees op de website van HP meer over HP Renew.

HP SPARE
Producten zijn soms ook leverbaar vanuit het Spare Programma van de fabrikant. De garantie op deze artikelen is korter dan de reguliere garantie, te weten als volgt:
- De resterende periode van het product waarin het betreffende artikel is geïnstalleerd, of;
- 90 dagen Parts Replacement Warranty.